0

Zeus - Mingle E-Stim Set Voor Koppels Inclusief Powerbox

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Zijn jullie toe aan een nieuwe uitdaging? En hebben jullie de gewone sextoys inmiddels wel gezien? Dan is de Mingle Set perfect voor jullie! Deze complete set laat jullie kennismaken met E-Stim, een bijzondere manier van stimuleren door middel van elektrostimulatie. De set bevat een plug, 2 cockringen en een powerbox. De toys zijn gemaakt van zacht en glad siliconen voor optimaal comfort. De plug kan zowel anaal als vaginaal worden gebruikt. De cockringen hebben 2 verschillende maten waardoor er altijd de perfecte maat voor jou of je partner tussenzit. Daarnaast zijn de ringen gemaakt van rekbaar materiaal waardoor ze perfect aansluiten op de penis.

Hoe werkt het? Doe de batterijen in de powerbox en plug de kabels in de toys. Zorg dat je altijd voldoende glijmiddel op waterbasis gebruikt in combinatie met E-Stim toys. Breng dit aan op de toy en het lichaam. Doe vervolgens de cockring om of breng de plug in. Wanneer de toys goed zitten, kun je aan de slag gaan met electrosex. Begin met een zachte tinteling en ga steeds een stapje verder. Welke van de 4 standen kies jij? Tip: geef de controle volledig uit handen door de afstandsbediening aan je partner te geven!

Plug: lengte 15,2 cm, invoerdiepte 14 cm, diameter 4 cm
Kleine cockring: 3,8 cm
Grote cockring: 4,8 cm

Waarschuwing


Niet gebruiken bij hartklachten/pacemaker of met hartritmestoornissen 
Niet gebruiken als je zwanger bent
Niet op oogleden plaatsen
Niet op een beschadigde huid plaatsen
Vermijd abrupte verandering in de schok-in/afstelling
Buiten bereik van kinderen bewaren


Zet de bedieningsunit pas aan nadat u de accessoires op het lichaam hebt aangebracht, niet eerder.

 

 

Alternatieven die wij aanraden
-
+